Mindfulness Nord

Hos Psykolog Anne Mette Flensted

HVORFOR MINDFULNESS?

Mindfulness er at være dér, hvor dine fødder er, men det kan være svært, når hverdagen farer af sted - der er ingen tid at spilde. Vi får fornemmelsen af, at noget går tabt. Vi lover os selv og vores nærmeste, at lige om lidt, når vi er kommet i bund med diverse arbejdsopgaver, mails, telefoner, ordrer, Facebook opdateringer af nybagte boller og vores velfungerende familieliv samt nullermændene og fedtfingrene - SÅ har vi tid til at nyde at vi har fri, at solen skinner, og vi rigtig kan være til stede sammen! Hvis bare dagene havde sådan ca. 4 timer mere og der var et par ekstra lørdage om ugen - ville det måske kunne lade sig gøre. Men for alt for mange af os når nærværet og spontaniteten aldrig at se dagens lys, før en ny dag fremtoner - med nye ting, der lige må fixes.

Mindfulness er effektivt i forhold til hverdagsstress, men også godt for dem, som har problemer med angst, depression og invaliderende stress. Det er ligeledes effektivt i forhold til smertehåndtering. Mindfulness er et godt redskab til at håndtere tankemylder og til at skabe ro og nærvær, sådan at livet ikke bare passerer, men at man er til stede i nuet. Mindfulness er altså en måde at skabe opmærksomhed på, som giver balance, når livet er udfordrende.


Læs mere

Mindfulnessøvelser

Jeg har lagt 13 mindfulnessøvelser online.
Disse er udarbejdet af Psykolog og Klinikindehaver Anne Mette Flensted samt Psykolog Cecilie Melgaard Nielsen. - Rigtig god fornøjelse.


Klik her for øvelser

HVAD SIGER VORES KURSISTER?

Lone

Lone

Mindfulness har givet mig mere indsigt i mit eget sind og vist mig muligheder for "selv-terapi". Desuden har det givet mig mere ro og positivitet i hverdagen. Det har øget min opmærksomhed på åndedrættet og krop samt mulighederne for at ændre på mindre uheldige reaktionsmønstre

Helle

Helle

Gennem mit mindfulness kursus har jeg fået mere fokus på egenomsorg. Jeg har været super glad for forløbet - I har været fantastiske!

Mia

Mia

At lære mindfulness har lært mig at leve på en ny måde, at være til stede i nuet. Jeg har lært at være åben og accepterende for det, der er og ikke mindst lært at lytte til min krop. HUSKER AT KIGGE PÅ MINE FØDDER, JEG ER HVOR MINE FØDDER ER

Leif og Lone

Leif og Lone

Vi er blevet mere opmærksomme og til stede i nuet. Vi er blevet mere opmærksomme på det positive i livet og som par er vi blevet gode til at støtte og fastholde hinanden i at bruge mindfulenss i hverdagen. Det har givet os mere ro i hverdagen samt mere omtanke for hinanden.

Henrik

Henrik

Mindfulnesskurset har været rigtig godt for mig. Det har givet mig nogle værktøjer, jeg kan bruge i min dagligdag. Især kropsscanning og afspændingsøvelser har hjulpet mig!

Leif

Leif

Det har været utroligt fantastisk at opdage, hvor nemt det er med mindfulnessøvelserne, at komme ud af dagens stress og jag. Blot stoppe op og bruge 3-5 minutter på at få tankerne væk giver en utrolig ro i kroppen og gør, at man bedre kan overskue problemer. Jeg lægger nu mere mærke til glæderne i hverdagen.

Se listen over kurser i Mindfulness

Er du interesseret i at deltage i et af vores kurser i mindfulness kan du kontakte kliniken via. telefon i åbningstiden eller pr. email.


Se oversigten her

E-mail: kontakt@psykolog-flensted.dk
Telefon.: +45 22 86 88 52
Aldershøjvej 25.
9800 Hjørring

COPYRIGHT © 2015 • ANNE METTE FLENSTED • ALL RIGHTS RESERVED

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account